Akredytacja

Miejscowość (wymagane)
Kod pocztowy (wymagane)
Telefon (wymagane)

Wyrażam zgodę na używanie przez GJC International spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k. telekomunikacyjnych urządzeń końcowych, których jestem użytkownikiem, dla celów marketingu bezpośredniego zgodnie z art. 172 ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne.
Wyrażam zgodę na otrzymywanie na moje konto poczty elektronicznej informacji handlowej w rozumieniu przepisów ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną wysyłanej przez GJC International spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k. w imieniu własnym oraz w imieniu innych podmiotów.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w zakresie danych zawartych w powyższym formularzu przez GJC International spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k. w celu wysyłki newslettera, ofert handlowych oraz usług marketingowych, w tym w celu wysyłki newslettera oraz marketingu towarów i usług podmiotów współpracujących z GJC International sp. z o.o. sp.k. Oświadczam, że zgoda została wyrażona przeze mnie dobrowolnie i zostałem poinformowany w szczególności o możliwości jej cofnięcia. Oświadczam, że zostałem poinformowany o zasadach przetwarzania moich danych osobowych i zapoznałem się z treścią doręczonego mi obowiązku informacyjnego.